dilluns, 8 de febrer del 2016

Dades 8 de febrer de 2016

El dia d'avui ha estat dominat pels núvols prims que han estat més o menys abundants a estones, tot plegat acompanyant a un front atlàntic poc actiu i que ens afectarà durant el dia de demà amb més núvols, potser alguna gota i de nou fortes ventades, sobretot a la tarda, vespre i nit quan serien especialment intenses. Sí que les precipitacions seran importants al Pirineu, en especial a la banda nord on les nevades serien ben abundants. Les temperatures d'aquesta propera nit seran més altes i demà es mantindran, per baixar de cara a dimecres. Dimecres tindrem un temps més estable,tot i això hi haurà sol i núvols i el vent, tot i que no tant intens, continuarà bufant. Dijous arriba un altre front similar, amb poca o gens de precipitació tret del Pirineu i un altre arribaria el cap de setmana, aquest amb més aire fred.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 11 i 16ºC i les mínimes entre els 4 i -2ºC, amb bona visibilitat, baixa humitat i cops de vent moderats de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima:   1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  12,0ºC
T. Mínima:   -1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   12,9ºC
T. Mínima:     1,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,2ºC
T. Mínima:       2,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     16,0ºC
T. Mínima:       4,2ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      13,6ºC
T. Mínima:        3,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      14,1ºC
T. Mínima:       -2,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:     11,8ºC
T. Mínima:       0,9ºC
Precipitació:    0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada