diumenge, 15 de març del 2015

Fotografies de la setmana (9 al 15 de març de 2015)

Dilluns 9 de març: comença a florir l'ametller, tret de sortida de la primavera, encara que no vol dir que el fred s'hagi acabat. Imatge presa a Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 10 de març: dia de temps bàsicament tranquil, amb sol i intervals de núvols prims com aquests que es veien a la tarda:
Dimecres 11 de març: va continuar la tònica de temps estable, amb domini del sol i tant sols alguns núvols decoratius, molt poca cosa:
Dijous 12 de març: un dia més el temps va ser molt tranquil, amb sol i alguns núvols prims que es van presentar a primera hora del matí, desapareixent posteriorment. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 13 de març: el temps va començar a canviar i, tot i que no vam tenir precipitacions, els núvols ja van ser presents a intervals, amb molta humitat i mala visibilitat. Imatge a mitja tarda a Calaf:
Dissabte 14 de març:la inestabilitat va ser marcada sobretot a la tarda, amb ruixats, alguna tempesta, calamarsades i fins i tot petites nevades al vespre. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Diumenge 15 de març:el dia ha començat amb sol, boirina i restes de la petita nevada d'ahir al vespre:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada