dissabte, 21 de març del 2015

Dades 21 de març de 2015

Avui hem tingut un dia ben tapat i amb pluja general a la matinada i matí, aturant-se a migdia. Les quantitats han estat entre febles i moderades i s'han situat entre els 5 i 20 mm en general, puntualment per sobre. A la tarda hi ha hagut nous ruixats però ja molt més irregulars, amb algunes clarianes. La propera nit tindrem cels tapats, alguns ruixats irregulars i vent feble a moderat de llevant, ja no tant fort com el que hem tingut els darrers dies. La inestabilitat augmenta una mica de cara a la tarda de demà, amb més pluges i ruixats, que no serien massa importants però que podrien tornar a caure a molts llocs. Dilluns la inestabilitat seria menor, amb intervals de núvols i alguns ruixats menys importants, i seria de nou dimarts quan torna a augmentar la possibilitat de precipitacions a la tarda i nit. A partir de dimecres la inestabilitat es retira de forma definitiva,però les temperatures baixaran de forma clara, amb ambient d'hivern i entrada del vent del nord.

Les temperatures màximes han baixat i s'han mogut entre els 10 i 15ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 6 i 9ºC, amb vent moderat al matí i fluix a la tarda de llevant, humitat elevada i bona visibilitat, sobretot a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   10,0ºC
T. Mínima:     7,3ºC
Precipitació: 28,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,5ºC
T. Mínima:    7,6ºC
Precipitació:  4,5 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      10,8ºC
T. Mínima:        8,4ºC
Precipitació:    6,3 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,9ºC
T. Mínima:       6,6ºC
Precipitació:  22,3 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,0ºC
T. Mínima:       9,2ºC
Precipitació:  19,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     12,2ºC
T. Mínima:       8,6ºC
Precipitació:   8,1 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     12,7ºC
T. Mínima:       9,9ºC
Precipitació:   4,8 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,4ºC
T. Màxima:  6,4ºC
Precipitació: 12,5 mm
Fenòmens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada