dimecres, 25 de març del 2015

Dades 25 de març de 2015

La jornada ha començat amb cels tapats i boires espesses en punts interiors, mentre les pluges que han caigut a la nit s'han anat allunyant progressivament cap al mar. A partir de mig matí el cel s'ha obert més, i la tarda ha estat bàsicament assolellada, amb alguns núvols cap a l'est. La propera matinada serà freda, amb glaçades puntuals, serena o amb alguna boira local, i demà el temps ja serà més estable, amb sol, alguns núvols prims a la tarda i temperatura més alta de dia, força suau. En dies posteriors l'anticicló ens agafarà de ple, amb estabilitat absoluta, domini del sol i temperatures més altes, sobretot de dia. Aquesta nova situació es podria allargar 10 dies.
 
Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 10 i 15ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 2 i 6ºC, amb mala visibilitat i humitat elevada al matí, mentre que la tarda s'ha caracteritzat per la bona visibilitat i baixa humitat. El vent ha bufat fluix amb alguns cops moderats de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   12,0ºC
T. Mínima:     2,7ºC
Precipitació: 4,4 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,4ºC
T. Mínima:    4,4ºC
Precipitació: 0,6 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      14,6ºC
T. Mínima:        4,3ºC
Precipitació:    1,6 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,1ºC
T. Mínima:       1,5ºC
Precipitació:   6,7 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,2ºC
T. Mínima:       6,0ºC
Precipitació:   2,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     12,7ºC
T. Mínima:       2,9ºC
Precipitació:   6,7 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     13,6ºC
T. Mínima:       4,4ºC
Precipitació:   7,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,1ºC
T. Màxima:  2,8ºC
Precipitació: 4,2 mm
Fenòmens observats: pluja, boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada