dissabte, 28 de març del 2015

Dades 28 de març de 2015

El dia ha estat força semblant als anteriors, amb temps estable i tant sols núvols prims a primera hora del matí ocasionats per un front molt poc actiu que tant sols deixava pluja al nord del Pirineu. Aquests núvols s'han desfet molt ràpidament, quedant un dia assolellat i tant sols amb alguns núvols prims. La situació general continua dominada per l'anticicló atlàntic potent,però situat de tal manera que provoca un flux de vent de nord i nord-oest que sembla que pot durar uns quants dies. Per tant, tant demà com bona part de la propera setmana tindrem temps estable, amb sol però de tant en tant hi haurà bandes de núvols prims que aniran creuant el cel, sense precipitacions. Les temperatures els propers dies seran més altes, sobretot del dia, i de cara a principis de la setmana vinent les màximes ja podrien superar els 20ºC gairebé arreu.

Les màximes del dia han estat una mica més altes que ahir, i s'han mogut entre els 16 i 21ºC,mentre que les mínimes, que també han pujat, s'han situat entre els 5 i 11ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat molt bona i el vent de mestral ha bufat moderat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   18,4ºC
T. Mínima:     6,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  19,7ºC
T. Mínima:    4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      20,1ºC
T. Mínima:        7,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,3ºC
T. Mínima:       6,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,2ºC
T. Mínima:      11,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     19,1ºC
T. Mínima:       8,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     20,0ºC
T. Mínima:       4,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,1ºC
T. Màxima:  7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada