dimarts, 10 de març del 2015

Dades 10 de març de 2015

Avui hem tingut un dia molt semblant als anteriors, amb temps en conjunt estable però amb intervals de núvols alts i mitjos, més abundants a primera hora i fins a mig matí, i més clarianes a migdia i la tarda, però sempre amb intervals de núvols. La situació continua dominada per un gran anticicló que es situa al centre del continent i ens arriba de forma plena. En propers dies aquest anticicló s'anirà situant al nord-est del continent, amb la qual cosa els vents tindran una component entre llevant i gregal, i tot plegat provocarà que de cara a divendres i el cap de setmana el temps s'inestabilitzi lleugerament, amb ruixats i baixada progressiva de temperatures que ens portarà ambient força més fred.

Les màximes d'avui s'han situat entre els 16 i 20ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i 7ºC i, de nou, amb inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat moderada la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   17,4ºC
T. Mínima:     5,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   18,4ºC
T. Mínima:     5,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      19,0ºC
T. Mínima:        4,1ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,0ºC
T. Mínima:       6,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,5ºC
T. Mínima:       4,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     18,0ºC
T. Mínima:       7,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     18,9ºC
T. Mínima:       5,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 17,2ºC
T. Màxima:  6,1ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada