diumenge, 29 de març del 2015

Fotografies de la setmana (23 al 29 de març de 2015)

Dilluns 23 de març: i ara li toca florir a la viola boscana (Viola willkommii), espècie típicament submediterrània i lligada a les rouredes de roure de fulla petita. Planta fotografiada a Castellfollit de Riubregós:
Dimarts 24 de març: el dia va ser força insegur, amb núvols abundants i algunes petites clarianes que donaven un cel prou espectacular, com aquesta imatge a mitja tarda:
Dimecres 25 de març: la pertorbació dels dies anteriors ja es va anar allunyant,i va quedar un cel força clar a la tarda, tot i alguns núvols poc importants:
Dijous 26 de març: el temps ja va ser del tot estable, i amb domini del sol o bé alguns núvols prims poc importants amb molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 27 de març: de nou el temps va ser estable, amb alguns núvols prims al matí i més sol a la tarda, tot i alguns núvols que van aparèixer de cara al vespre:
Dissabte 28 de març: de nou el temps va ser molt estable, amb bandes de núvols prims al matí i sol amb molt bona visibilitat de cara a la tarda. Imatge des de Conill mirant cap al nord:
Diumenge 29 de març: el dia s'ha caracteritzat pels núvols alts i mitjos de tipus lenticular que es formen a sotavent de la serralada pirinenca per efecte del vent del nord. Imatge a primera hora de la tarda als plans de Conill:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada