dijous, 12 de març del 2015

Dades 12 de març de 2015

El dia ha començat amb força núvols alts i mitjos,però que molt ràpidament han desaparegut deixant un dia serè a tot el país, excepte algunes boires molt locals que s'han format a zones de vora mar, fenomen típic d'aquestes dates. La propera matinada començarà a tapar-se el cel i demà ja tindrem un temps més insegur, amb ruixats que es formaran al Pirineu i avançaran cap a altres zones del nord del país, localment moderats i amb tempesta o calamarsa, temperatures més baixes. Dissabte la inestabilitat augmenta, amb més ruixats ja des de primera hora del dia i que afectaran a més zones, amb cota de neu que serà força més baixa. Diumenge tindrem un dia fred, amb més clarianes a primera hora i ruixats al migdia i tarda, puntualment amb tempesta. Sembla que la setmana vinent continuaria el temps inestable i amb possibilitat de més precipitacions.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 18 i 21ºC, i les mínimes entre els 2 i 7ºC, amb inversió tèrmica. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona al matí i regular a la tarda, i el vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   19,1ºC
T. Mínima:     6,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   20,5ºC
T. Mínima:     7,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      20,6ºC
T. Mínima:        4,5ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,0ºC
T. Mínima:       7,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,4ºC
T. Mínima:       2,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     19,7ºC
T. Mínima:       6,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     20,9ºC
T. Mínima:       2,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 19,4ºC
T. Màxima:  6,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada