dimarts, 3 de març del 2015

Dades 3 de març de 2015

El dia ha començat amb molts núvols baixos i fins i tot algunes boires molt a primera hora, però que ràpidament s'han desfet deixant un dia assolellat però amb alguns núvols baixos, més importants a l'est. La propera nit i matinada es taparà per l'arribada d'un front fred que arriba des del nord-oest. Es podrien produir alguns ruixats, en general febles i de curta durada, i a migdia i la tarda els núvols marxaran i entrarà el vent de mestral fort, amb temperatures en brusca baixada. Dijous tindrem un dia ventós i força fred sobretot a primera hora, amb algunes glaçades, i sembla que de cara al cap de setmana el temps seria estable amb temperatures en ascens.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 16 i 19ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 4 i 7ºC, amb una lleugera inversió tèrmica de matinada. El vent ha bufat fluix de sud-est, la humitat ha estat elevada, i la visibilitat dolenta al mati i regular a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    17,2ºC
T. Mínima:      4,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   17,3ºC
T. Mínima:     6,5ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      17,8ºC
T. Mínima:        4,9ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,6ºC
T. Mínima:       8,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,3ºC
T. Mínima:       4,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     18,6ºC
T. Mínima:       7,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     19,2ºC
T. Mínima:       4,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 17,4ºC
T. Màxima:  7,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada