diumenge, 8 de març del 2015

Dades 8 de març de 2015

Avui hem tingut un dia molt tranquil de nou, amb sol i bandes de núvols alts que han anat creuant el cel de nord a sud i sense més conseqüències. La propera nit i demà tornarem a tenir núvols prims, temperatures no massa fredes de nit, tant sols amb alguna glaçadeta molt puntual en fondalades, i demà de dia la temperatura serà ben suau, amb vent de llevant fluix. La propera setmana estarem sota la influència d'un anticicló molt potent situat al centre del continent i que, a poc a poc, s'anirà desplaçant cap a Escandinàvia. Això fa pensar en la possibilitat de canvis de temps a mig termini, en 8-10 dies, però de moment tindrem un temps plàcid, amb sol, alguns núvols prims a principis de setmana i núvols baixos avançada la setmana, i temperatures que continuaran molt suaus.

Les màximes d'avui s'han mogut entre els 15 i 18ºC, mentre que les mínimes han anat entre els -1 i 4ºC, de nou amb inversió tèrmica a primera hora. La visibilitat ha estat regular, la humitat ha estat moderada i el vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   15,8ºC
T. Mínima:     1,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   16,6ºC
T. Mínima:     2,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      16,9ºC
T. Mínima:        0,5ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,1ºC
T. Mínima:       3,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,3ºC
T. Mínima:      -0,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     17,1ºC
T. Mínima:       4,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     17,9ºC
T. Mínima:       0,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,9ºC
T. Màxima:  4,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada