dijous, 19 de març del 2015

Dades 19 de març de 2015

El dia ha estat molt semblant al d'ahir, amb molts núvols alts i mitjos i de tant en tant amb alguna clariana esporàdica, no s'han produït precipitacions a la nostra zona. Seguim sota la influència d'una depressió situada al sud de la península que ens afecta de forma molt indirecta, amb núvols i alguns ruixats febles cap a l'extrem sud del país. La propera nit i matinada i bona part de demà continuarem exactament igual, amb núvols, alguna clariana i plugims febles cap al sud, i amb temperatures molt suaus. Demà a la nit i dissabte al matí podria acostar-se més la depressió, amb pluges febles i localment moderades a la nostra zona, amb una treva dissabte a la nit i diumenge matí,i noves pluges febles diumenge a la tarda. L'ambient es farà més fred els propers dies.

Les temperatures màximes han estat més altes que en dies enrere,amb valors d'entre 13 i 18ºC, i mínimes entre els 3 i 8ºC.La humitat ha estat baixa, el vent ha bufat moderat de llevant, i la visibilitat ha estat regular, amb algunes calitges.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   16,2ºC
T. Mínima:     6,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,3ºC
T. Mínima:    5,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      17,3ºC
T. Mínima:        4,8ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,3ºC
T. Mínima:       5,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,2ºC
T. Mínima:       3,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     16,9ºC
T. Mínima:       7,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     17,9ºC
T. Mínima:        5,6ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,8ºC
T. Màxima:  6,6ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: calitja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada