dimecres, 4 de març del 2015

Dades 4 de març de 2015

Avui hem tingut un matí força tapat, amb plugims febles i dispersos a primera hora, i amb ruixats més importants als volts de migdia i que han anat avançant de nord-oest a sud-est. A la tarda, un cop s'han aturat les precipitacions, el cel s'ha asserenat de cop amb entrada del vent de mestral, mentre que per altra banda ha començat a nevar amb força al Pirineu. Demà tindrem un dia clar, amb vent moderat a fort de mestral i molt  bona visibilitat, les temperatures seran hivernals al matí amb glaçades i més baixes que les d'avui durant el dia. A partir de divendres i durant el cap de setmana el temps s'estabilitzarà del tot, les temperatures seran una mica fredes de nit i més altes de dia.

Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 9 i 14ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 2 i 5ºC, i curiosament s'han produït a migdia, just en el moment dels ruixats. La humitat ha estat elevada al matí i baixa a la tarda, vent moderat a fort de mestral a partir de migdia, i molt bona visibilitat a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    9,8ºC
T. Mínima:      3,8ºC
Precipitació:  4,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:    8,9ºC
T. Mínima:     4,9ºC
Precipitació:   0,3 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      10,8ºC
T. Mínima:        4,2ºC
Precipitació:    1,6 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,8ºC
T. Mínima:       3,7ºC
Precipitació:   0,1 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     13,7ºC
T. Mínima:       2,3ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     12,5ºC
T. Mínima:       4,8ºC
Precipitació:   0,8 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     11,4ºC
T. Mínima:       4,5ºC
Precipitació:   5,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,3ºC
T. Màxima:  2,9ºC
Precipitació:  3,8 mm
Fenòmens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada