diumenge, 15 de març del 2015

Dades 15 de març de 2015

El dia s'ha caracteritzat per la variabilitat en el temps, sobretot a partir de migdia. A primera hora predominava el cel ben serè, i encara amb restes de la nevadeta d'ahir al vespre, però a poc a poc a partir de migdia s'han anat formant nuvolades cap al nord que a partir de migdia i sobretot durant la tarda han donat ruixats, menys intensos i extensos que no pas els d'ahir. En les properes hores tot això s'anirà aturant, tot i que quedarà un cel mig ennuvolat, i les temperatures tornaran a ser fredes amb glaçades suaus a punts de l'interior. Demà tindrem un dia semblant a avui, amb intervals de núvols i algun ruixat al nord, i a partir de dimarts torna a canviar la situació, amb entrada d'una pertorbació cap al sud de la península amb una llevantada i pluges que sembla que no ens afectaran de ple i es quedaran més cap al sud. Les temperatures els propers dies aniran pujant de forma progressiva.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 8 i 14ºC, i les mínimes entre els -1 i -4ºC, amb vent fluix de mestral, humitat moderada i bona visibilitat tret de primera hora del matí que hi havia boirines.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):
Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   10,2ºC
T. Mínima:    -3,1ºC
Precipitació:  0,1 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  10,3ºC
T. Mínima:   -3,0ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      11,8ºC
T. Mínima:       -4,0ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      8,3ºC
T. Mínima:      -1,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     14,3ºC
T. Mínima:      -3,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     10,6ºC
T. Mínima:      -2,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades


Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,2ºC
T. Màxima: -2,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada