dimarts, 24 de març del 2015

Dades 24 de març de 2015

El dia ha estat dominat pels núvols sobretot al matí i fins migdia,i amb algunes clarianes a la tarda transitòries i poc importants. Continuem sota la influència indirecta d'un embossament d'aire fred en alçada situat al sud de la península i amb influència de vents lleugerament humits d'entre llevant a gregal, i precipitacions que són molt més importats a l'extrem sud del país. De moment tot continua igual, i la propera nit i matinada es podrien repetir alguns ruixats, mentre que de cara a demà sobretot a partir del migdia i la tarda la pertorbació s'allunya definitivament, entra el vent de mestral i les temperatures seran més fredes. Dijous tindrem ambient força fred a primera hora, amb algunes glaçades, i de dia la temperatura ja començarà a pujar. De cara a dies posteriors, s'imposarà un potent anticicló des de l'Atlàntic,amb temps molt tranquil i temperatura més alta sobretot de dia.

Les màximes del dia s'han mogut entre els 9 i 13ºC, i les mínimes entre els 5 i 9ºC, amb humitat moderada, bona visibilitat i vent moderat al matí i fluix a la tarda de gregal.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   12,2ºC
T. Mínima:     6,0ºC
Precipitació: 2,6 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  13,7ºC
T. Mínima:    6,3ºC
Precipitació: 0,1 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      12,5ºC
T. Mínima:        6,7ºC
Precipitació:    0,3 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,3ºC
T. Mínima:       5,6ºC
Precipitació:   1,3 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     12,8ºC
T. Mínima:       8,6ºC
Precipitació:   3,9 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     13,1ºC
T. Mínima:       7,5ºC
Precipitació:   0,5 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,4ºC
T. Màxima:  6,6ºC
Precipitació: 1,5 mm
Fenòmens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada