diumenge, 1 de març del 2015

Fotografies de la setmana (23 de febrer a 1 de març de 2015)

Dilluns 23 de febrer: imatge d'un camp de colza a Castellfollit de Riubregós. La planta es troba en repòs hivernal:
Dimarts 24 de febrer: el dia va estar dominat per una entrada de vent del nord forta que va provocar sol, molt bona visibilitat i ventades de mestral. Per contra, la nevada a la serralada pirinenca era important. Imatge a primera hora de la tarda des de Calaf mirant al Pirineu on es pot veure la nevada que hi estava caient:
Dimecres 25 de febrer: dia molt semblant a l'anterior, amb vent fort, sol, alguns núvols poc importants i molt bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda a Calaf:
Dijous 26 de febrer: dia tranquil al matí i amb més núvols a la tarda provocats per l'arribada d'un front que ens va deixar alguns ruixats al vespre i nit. Imatge de les nuvolades a mitja tarda:
Divendres 27 de febrer: aquell dia va predominar el temps estable, amb alguns núvols al matí i més sol a la tarda, vent de mestral intens i bona visibilitat. Imatge a primera hora de la tarda:
Dissabte 28 de febrer: el pas d'un front entre el vespre i la nit va provocar l'aparició de bandes de núvols alts i mitjos, com ara aquests que es veien a primera hora de la tarda quan tot just el front començava a treure el nas:
Diumenge 1 de març: el matí ha començat amb cel molt tapat per núvols baixos com a conseqüència del front que ens està acabant de passar. Imatge a primera hora del matí:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada