dissabte, 7 de març del 2015

Dades 7 de març de 2015

El dia ha començat amb cel bàsicament serè a tot el país, tot i alguna boira molt local. A partir de mig matí han anat apareixent núvols prims de nord a sud, i a partir de migdia aquests núvols s'han fet molt més abundants, arribant a entelar del tot el cel. La propera nit serà ennuvolada i amb temperatures que, en general, no seran massa baixes tret de fondalades. Demà tindrem una jornada de nou tranquil·la, amb molts núvols prims, vent fluix i temperatures suaus, semblants a les d'avui. De cara a la propera setmana l'anticicló, sense deixar d'afectar-nos, s'anirà situant cap al nord del continent, amb la qual cosa els vents aniran girant a llevant i sud-est. De moment no es veu cap situació de pluja, però sí que la humitat serà cada cop més elevada, amb boires i núvols baixos que s'aniran estenent, i amb temperatures suaus, no massa càlides.
 
Les temperatures màximes del dia s'han situat entre els 15 i 22ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 2 i -4ºC, amb una certa inversió tèrmica a primera hora. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona al matí i regular a la tarda, i el vent fluix de mestral al matí girant a sud-oest a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   15,2ºC
T. Mínima:     1,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   19,2ºC
T. Mínima:     1,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      20,3ºC
T. Mínima:       -0,6ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,7ºC
T. Mínima:       3,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     21,9ºC
T. Mínima:      -2,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     15,7ºC
T. Mínima:       0,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     15,8ºC
T. Mínima:      -3,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,3ºC
T. Màxima:  2,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada