dilluns, 9 de març del 2015

Dades 9 de març de 2015

La setmana ha començat amb molts núvols alts i mitjos, tot i que alternant amb algunes clarianes, i poques complicacions més. De moment estem sota la influència d'un anticicló potent ubicat al centre del continent i que ens agafa de ple, amb estabilitat molt marcada a tots els nivells. Pels propers dies no es preveu massa canvis, continuarà el temps ben tranquil, amb sol, alguns núvols prims i temperatures que de dia seran més suaus, amb nits lleugerament fredes i vent fluix de llevant. És possible que de cara a finals de setmana l'anticicló es mogui més cap al nord-est, permetent l'entrada d'una massa d'aire més fresca i humida de la mediterrània, amb núvols, baixada de temperatures i potser alguns ruixats.
 
Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 15 i 19ºC, i les mínimes entre els 1 i 6ºC, amb marcada inversió tèrmica a primera hora del matí. La humitat ha estat moderada, la visibilitat regular,i el vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   16,5ºC
T. Mínima:     3,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   17,3ºC
T. Mínima:     2,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      17,7ºC
T. Mínima:        1,9ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,8ºC
T. Mínima:       6,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     18,8ºC
T. Mínima:       1,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     16,0ºC
T. Mínima:       4,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     16,9ºC
T. Mínima:       2,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,8ºC
T. Màxima:  5,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada