dilluns, 23 de març del 2015

Dades 23 de març de 2015

La jornada ha continuat dominada pel temps ennuvolat i amb ruixats, que sobretot han caigut a partir de primera hora de la tarda, i que en conjunt han estat febles, dispersos i de curta durada, amb quantitats de pluja poc importants. La propera nit continuarem si fa no fa igual, amb molts núvols i algun petit ruixat, mentre que demà augmenta la inestabilitat sobretot a la tarda, amb més ruixats i nevades a zones de muntanya, localment moderats. Aquestes precipitacions podrien durar fins la matinada de dimecres, allunyant-se  progressivament cap a l'est a l'hora que comença a entrar el vent del nord, amb baixada de temperatures. A partir de dijous s'imposarà l'anticicló atlàntic, amb temperatures en ascens sobretot del dia i temps estable, sembla que per 8-10 dies pel cap baix.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 10 i 16ºC, i les mínimes entre els 5 i 8ºC, amb humitat elevada, visibilitat regular amb boirina, i vent fluix de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   12,5ºC
T. Mínima:     5,2ºC
Precipitació: 1,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  11,1ºC
T. Mínima:    6,1ºC
Precipitació: 0,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      11,2ºC
T. Mínima:        6,2ºC
Precipitació:    2,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,9ºC
T. Mínima:       4,7ºC
Precipitació:   0,5 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,7ºC
T. Mínima:       7,7ºC
Precipitació:   0,1 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     13,4ºC
T. Mínima:       6,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     13,6ºC
T. Mínima:       7,8ºC
Precipitació:   0,4 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,8ºC
T. Màxima:  5,7ºC
Precipitació: 0,9 mm
Fenòmens observats: pluja, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada