divendres, 20 de març del 2015

Dades 20 de març de 2015

Avui hem tornat a tenir un dia ennuvolat, amb clarianes al matí i migdia, mentre que a la tarda el cel ja s'ha tapat del tot, i fins i tot ha començat a ploure cap al sud del país de forma feble. La depressió que es situava al sud de la península s'ha començat a moure cap al nord, amb la qual cosa la inestabilitat tendeix a augmentar força a les nostres contrades. Durant el vespre i la nit començarà a ploure feblement o de forma moderada, i demà la pluja podrà continuar caient durant bona part del dia, en particular al matí i fins a migdia, amb una treva a la tarda i nit. Les quantitats que s'esperen no han de ser massa importants, com a molt moderades i no superiors els 20-30 mm com a molt segons els models, el vent de llevant continuarà bufant amb ganes i la temperatura no serà massa freda. Diumenge podria continuar el temps insegur, amb núvols, vent de llevant i ruixats.

Les temperatures màximes s'han mogut entre els 13 i 19ºC, i les mínimes entre els 6 i 10ºC. La humitat ha estat moderada, el vent ha bufat moderat amb cops forts de llevant i la visibilitat ha estat regular, amb una mica de calitja.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   15,1ºC
T. Mínima:     8,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,2ºC
T. Mínima:    6,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      16,3ºC
T. Mínima:        6,8ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     13,4ºC
T. Mínima:       6,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,2ºC
T. Mínima:       6,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     17,1ºC
T. Mínima:       8,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     16,5ºC
T. Mínima:      10,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 14,9ºC
T. Màxima:  6,8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: calitja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada