dimarts, 31 de març del 2015

Dades 31 de març de 2015

La jornada ha començat amb temps tranquil i cel serè a la majoria de zones, per bé que, a diferència de dies enrere, s'han format algunes boires locals a punts interiors, poc extenses i que s'han desfet molt depressa, quedant un dia completament assolellat i tant sols amb alguns núvols prims. De cara a la nit i matinada arriba un front fred des del nord, no serà massa actiu però implicarà alguns núvols i una baixada de temperatures que serà marcada, ben bé 4 o 5 graus menys les màximes de demà respecte a les d'avui. No s'esperen precipitacions. En dies posteriors sembla que el temps seguirà tranquil, amb alguns núvols poc importants, temperatures suaus i sense canvis significatius a la vista, almenys en una setmana.

Les temperatures han pujat respecte ahir, amb màximes entre els 19 i 24ºC,i mínimes entre els 6 i 11ºC, amb humitat baixa, bona visibilitat i vent fluix a moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   20,8ºC
T. Mínima:     7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  23,0ºC
T. Mínima:    6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      22,5ºC
T. Mínima:        8,2ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     18,9ºC
T. Mínima:       7,9ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     24,4ºC
T. Mínima:      11,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     22,2ºC
T. Mínima:       9,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 20,4ºC
T. Màxima:  7,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada