diumenge, 22 de març del 2015

Dades 22 de març de 2015

El dia ha estat variable: al matí i fins gairebé migdia hem tingut núvols i algunes clarianes,però a partir de migdia s'han format ruixats que s'han anat estenent, i que han anat caient durant tota la tarda, continuant a hores d'ara amb intensitat entre feble i moderada. Aquestes precipitacions encara poden anar caient unes hores més, i demà al matí tindrem una nova treva amb núvols i algunes clarianes, i nous ruixats a migdia i tarda que no sembla que hagin de ser tant extensos com els d'avui. De cara a dimarts la inestabilitat es reactiva sobretot a la tarda, amb més ruixats i temperatures que seran més baixes. Dimecres la inestabilitat es va retirant, quedaran ruixats a primera hora que s'allunyaran ràpidament i la temperatura baixarà amb l'entrada del vent del nord. A partir de llavors ens arriba un anticicló potent, amb temps estable i que sembla que podria durar força dies.
 
Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 11 i 17ºC, i les mínimes s'han situat entre els 4 i 6ºC,amb humitat elevada, visibilitat bona al matí i dolenta a la tarda, i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   12,3ºC
T. Mínima:     4,7ºC
Precipitació: 10,5 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  14,1ºC
T. Mínima:    4,6ºC
Precipitació: 6,9 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      13,9ºC
T. Mínima:        3,8ºC
Precipitació:    6,8 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     10,8ºC
T. Mínima:       5,8ºC
Precipitació:   3,7 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,5ºC
T. Mínima:       6,5ºC
Precipitació:   6,6 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     12,9ºC
T. Mínima:       6,4ºC
Precipitació:   2,9 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     14,5ºC
T. Mínima:       3,5ºC
Precipitació:   4,2 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,2ºC
T. Màxima:  6,1ºC
Precipitació: 7,8 mm
Fenòmens observats: pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada