divendres, 13 de març del 2015

Dades 13 de març de 2015

El dia ha començat amb boires i molt mala visibilitat, producte de l'elevada humitat que hem tingut degut a l'entrada de vents marítims. Els núvols han estat variables a intervals, i no hi ha hagut precipitacions a la nostra zona. La situació està començant a canviar per efecte de l'arribada d'un embossament d'aire fred en alçada que està provocant ja ruixats al nord del país i les primeres nevades al Pirineu. La situació continuarà així al vespre i nit, amb ruixats al nord i ambient més fred a tot arreu, mentre que demà tindrem un dia de temps molt insegur,amb núvols, clarianes, ruixats irregulars sobretot al nord del país i petites nevades que podrien caure per sota dels 700 m,per la qual cosa demà es podria veure nevar a llocs com ara Calaf, si bé sembla que amb no massa intensitat. L'ambient serà fred, d'hivern. Diumenge tindrem més clarianes però amb temps insegur i nous ruixats sobretot a la tarda. De cara a la setmana vinent sembla que el temps variable pot continuar bona part de la setmana.

Les temperatures màximes han baixat de forma notable,amb valors entre els 11 i 17ºC, i mínimes entre els 2 i 5ºC.La humitat ha estat elevada, la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   12,8ºC
T. Mínima:     3,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   13,7ºC
T. Mínima:     5,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      14,1ºC
T. Mínima:        4,7ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,3ºC
T. Mínima:       3,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     17,7ºC
T. Mínima:       3,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     13,5ºC
T. Mínima:       3,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     13,9ºC
T. Mínima:       2,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,6ºC
T. Màxima:  5,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira a la nit, boirina i rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada