dimecres, 11 de març del 2015

Dades 11 de març de 2015

La jornada ha començat amb molts núvols alts i mitjos provocats pel pas d'una cua de front molt poc important, i que s'ha allunyat a gran velocitat a primera hora del matí, quedant un cel del tot serè o amb alguns núvols prims molt poc importants. La propera nit serà una mica més fresca que l'anterior, amb núvols alts i mitjos que tornaran a aparèixer i que demà seran presents a intervals, sense més conseqüències. La temperatura de demà serà serà semblant a la d'avui, per tant molt suau i agradable al mig de dia. Divendres començarà a canviar el temps amb l'acostament d'una bossa freda en alçada, amb més núvols, alguns ruixats cap al nord del país i temperatura ja més freda. Dissabte la inestabilitat augmenta més, amb fred més viu i possibilitat de neu a cotes no gaire altes, mentre que sembla que diumenge tindríem temps més estable però força fred.

Les temperatures màximes s'han enfilat fins a valors d'entre 16 a 24ºC, i les mínimes s'han situat entre els 1 i 10ºC, amb forta inversió tèrmica. La humitat ha estat baixa, el vent ha bufat fluix de nord-oest i la visibilitat ha estat bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   18,5ºC
T. Mínima:     5,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   21,3ºC
T. Mínima:     6,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      22,0ºC
T. Mínima:        3,3ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     16,4ºC
T. Mínima:      10,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     24,0ºC
T. Mínima:       1,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     18,6ºC
T. Mínima:       5,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     19,2ºC
T. Mínima:       1,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 18,2ºC
T. Màxima:  8,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats:---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada