diumenge, 22 de març del 2015

Fotografies de la setmana (16 al 22 de març de 2015)

Dilluns 16 de març: tal i com van avançant els dies, amb més hores de llum i temperatures més altes, les plantes van començant a florir. Pixallits (Muscari neglectum) fotografiat a Castellfollit de Riubregós:
Dimarts 17 de març: dia tranquil i de temps molt estable, amb boires espesses a primera hora i sol amb alguns núvols al migdia i tarda, com ara aquests que es veien des de Calaf:
Dimecres 18 de març: el dia va ser molt ennuvolat per la presència d'una depressió al sud de la península que provocava molts núvols però sense pluja. Imatge a primera hora de la tarda:
Dijous 19 de març: dia molt semblant a l'anterior, amb molts núvols alts i mitjos, alguna clariana i absència de precipitacions. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 20 de març:a grans trets no hi va haver massa canvis, ja que va continuar el cel tapat de núvols alts i mitjos i sense precipitacions. A darrera hora es va aproximar mésla depressió i va començar a ploure pel sud. Imatge a la tarda als plans de Conill:
Dissabte 21 de març: la inestabilitat va augmentar i es van produir pluges generals al matí, moderades a la nostra zona, i ruixats irregulars a la tarda. Imatge als volts del migdia:
Diumenge 22 de març: el dia ha estat variable al matí, amb núvols i clarianes,i a partir de migdia s'han format ruixats i alguna tempesta que han afectat nombroses zones. Imatge a migdia des de Calaf mirant cap a l'est:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada