dimarts, 17 de març del 2015

Dades 17 de març de 2015

El dia ha començat amb nombroses boires i núvols baixos sobretot a l'est de la zona, boires que s'han desfet a primera hora del matí quedant un dia assolellat o amb alguns núvols molt poc importants. A partir de primera hora de la tarda han començat a augmentar els núvols de sud a nord degut a l'acostament d'una pertorbació al sud de la península. La propera nit tindrem un cel més tapat i les temperatures seran molt més suaus que les darreres nits, ja pràcticament sense glaçades. Demà dominaran els núvols i podria arribar a caure alguna pluja feble sobretot al sud i est del país, amb màximes més fresques que no pas avui, vent de l'est moderat i humitat elevada. Dijous continuaran els núvols i alguna pluja feble, mentre que divendres a la nit o dissabte podria augmentar la inestabilitat amb més ruixats i ambient fred.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 12 i 15ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 1 i -4ºC, amb inversió tèrmica marcada a primera hora. La visibilitat ha estat més aviat dolenta, la humitat elevada i el vent fluix de llevant.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   13,6ºC
T. Mínima:    -1,0ºC
Precipitació:  0,2 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  14,8ºC
T. Mínima:   -0,8ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      14,9ºC
T. Mínima:       -2,6ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     11,8ºC
T. Mínima:       1,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     15,5ºC
T. Mínima:      -1,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     14,4ºC
T. Mínima:      -0,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     15,0ºC
T. Mínima:      -3,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,6ºC
T. Màxima:  0,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: boira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada