diumenge, 29 de març del 2015

Dades 29 de març de 2015

Avui hem tingut un dia dominat pels núvols alts i mitjos, molts d'ells de tipus lenticular i que es formen al sud de la serralada pirinenca per efecte dels vents del nord a l'impactar amb la serralada pirinenca, però no provoquen precipitacions. Tot i això, en termes generals estem dominats per un anticicló potent i el temps és estable. Pels propers dies no es preveu massa canvis, és a dir que continuarà l'anticicló a l'oest ben situat estabilitzant el temps, amb sol i bandes de núvols prims que ens aniran afectant de forma ocasional. Les temperatures seran més altes els propers dies, i sembla que l'estabilitat està garantida fins a finals de setmana, pel cap baix.

Les temperatures han estat una mica més baixes que no pas ahir, i les màximes s'han situat entre els 15 i 20ºC, mínimes entre els 2 i 8ºC. La humitat ha estat baixa,la visibilitat ha estat bona i el vent ha bufat moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   16,6ºC
T. Mínima:     4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  18,9ºC
T. Mínima:    3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      19,2ºC
T. Mínima:        5,2ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     15,4ºC
T. Mínima:       5,2ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     20,1ºC
T. Mínima:       8,2ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     18,4ºC
T. Mínima:       6,5ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     18,2ºC
T. Mínima:       1,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 16,7ºC
T. Màxima:  5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada