diumenge, 1 de març del 2015

Dades 1 de març de 2015

La jornada ha començat amb cels ennuvolats a tot arreu i fins i tot alguna pluja molt feble per efecte del front que ens ha creuat amb poca activitat. De cara a mig matí i migdia els núvols s'han trencat, i ha quedat una tarda mig ennuvolada, per bé que amb un nou increment dels núvols prims ara a darrera hora de la tarda. La propera nit serà mig ennuvolada i amb poc fred, i demà tindrem de nou núvols i clarianes, i temperatura que encara pujarà una mica més, apropant-se als 20ºC en algunes zones. Dimarts continuaria la mateixa situació, i dimecres arriba un front des del nord amb ruixats al matí que es podrien repetir a la tarda, i amb una contundent baixada de temperatures, entre dimecres i dijous tornaran les temperatures pròpies de l'hivern, amb vent de mestral fort. De cara al cap de setmana les temperatures es recuperarien, amb temps en conjunt estable.
 
Les temperatures han pujat clarament avui, tant pel que fa a les màximes, amb valors d'entre 14 i 19ºC, com per les mínimes, amb valors d'entre 3 i 7ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat ha estat bona, i el vent ha bufat fluix de mestral amb cops moderats a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte Torà que són extretes de la pàgina d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    15,2ºC
T. Mínima:       4,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   16,0ºC
T. Mínima:     3,4ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      17,1ºC
T. Mínima:        2,7ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     14,6ºC
T. Mínima:       6,1ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     19,0ºC
T. Mínima:       5,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     17,0ºC
T. Mínima:       7,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     17,5ºC
T. Mínima:        4,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 15,5ºC
T. Màxima:  5,3ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada