dilluns, 30 de març del 2015

Dades 30 de març de 2015

El dia ha estat semblant al d'ahir, amb molts núvols alts i mitjos però amb algunes clarianes, sobretot a la tarda i més cap al nord del país, tot i els núvols presents. A grans trets no canvia res, i continuem amb el domini d'un potent anticicló atlàntic situat de tal manera que ens envia un flux molt marcat de vents de nord-oest que, juntament amb cues de fronts molt desgastats que ens van creuant, provoquen aquests núvols. No es preveuen canvis pels propers dies, i continuarà l'estabilitat molt marcada tot i els núvols, amb flux de vent entre mestral i tramuntana i temperatures força suaus. L'únic dia de la setmana que podríem tenir algun canvi seria el dissabte, amb el pas d'un front acompanyat d'un petit embossament d'aire fred en alçada i possibles ruixats de tarda. La resta de dies tindrem temps tranquil i suau.

Les temperatures han pujat de nou, amb màximes compreses entre els 17 i 23ºC, i mínimes entre els 5 i 10ºC. Vent moderat de ponent, bona visibilitat i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:   19,5ºC
T. Mínima:     6,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  21,4ºC
T. Mínima:    4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      21,3ºC
T. Mínima:        8,2ºC
Precipitació:    0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:     17,7ºC
T. Mínima:       8,6ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     22,5ºC
T. Mínima:      10,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     20,2ºC
T. Mínima:      10,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     21,1ºC
T. Mínima:       4,7ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 19,2ºC
T. Màxima:  9,4ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenòmens observats:----

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada