dilluns, 16 de març del 2015

Dades 16 de març de 2015

Avui hem tingut un dia força variable, amb sol o algunes boires i núvols baixos a primera hora, més núvols entre mig matí i mitja tarda, i cel més serè de nou al final de la tarda. S'han produït petits ruixats irregulars al migdia o primera hora de la tarda, locals i de poca intensitat en un conjunt. La propera nit tornarà a ser freda, amb glaçades a punts interiors i boires de matinada, poc importants en general. Demà tindrem un dia amb núvols i clarianes, menys núvols que no pas avui, i ja sense precipitacions, i les temperatures de dia pujaran una mica més que no pas avui. A partir de dimecres s'instal·la una depressió al sud de la península amb pluges en aquell sector que de moment no ens han d'afectar. De cara a finals de setmana el temps seria més inestable i fred.

Les temperatures màximes del dia s'han mogut entre els 9 i 14ºC, i les mínimes entre els 0 i -2ºC, amb mala visibilitat, humitat elevada i vent fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:    9,9ºC
T. Mínima:    -0,6ºC
Precipitació:  0,3 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:  10,3ºC
T. Mínima:   -1,8ºC
Precipitació:   0,4 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:      11,5ºC
T. Mínima:       -1,2ºC
Precipitació:    0,1 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      9,5ºC
T. Mínima:      -0,3ºC
Precipitació:   0,0 mm 

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     13,8ºC
T. Mínima:      -0,9ºC
Precipitació:   0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:     11,5ºC
T. Mínima:      -0,1ºC
Precipitació:   0,2 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:     12,2ºC
T. Mínima:      -2,1ºC
Precipitació:   0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,3ºC
T. Màxima: -0,5ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenòmens observats: gelada, boirina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada