diumenge, 8 de març del 2015

Fotografies de la setmana (2 al 8 de març de 2015)

Dilluns 2 de març: flors de boixac (Calendula arvensis) a Castellfollit de Riubregós. Una de les primeres plantes a florir a començaments de primavera:
Dimarts 3 de març: dia en general tranquil, amb domini del sol tot i alguns petits núvols com ara aquests que es veien a mitja tarda:
Dimecres 4 de març: durant el matí i migdia ens va afectar un front fred que va portar ruixats, mentre que a la tarda es va asserenar de cop, amb molt bona visibilitat. Imatge a la tarda amb les nuvolades allunyant-se cap a l'est:
Dijous 5 de març: dia amb domini del sol i molt bona visibilitat, però que es va caracteritzar per les fortes ventades que van bufar especialment a primera hora del matí. Imatge a primera hora de la tarda:
Divendres 6 de març: el temps es va tornar a tranquil·litzar, amb vent ja fluix i domini del sol tot i algunes bandes de núvols prims. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:
Dissabte 7 de març: de nou temps tranquil, amb domini del sol al matí i amb bandes de núvols prims a la tarda, com ara aquests que es veien als plans de Conill:
Diumenge 8 de març: el dia es lleva amb intervals de núvols prims, algunes boirines al fons de les valls i vent pràcticament encalmat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada