diumenge, 24 de febrer del 2013

Fotos de la setmana (18 a 24 de febrer de 2013)

Dilluns 18 de febrer: poc a poc els cereals comencen a moure's. En aquesta imatge es veuen unes plantes de blat i es veu com de cadascuna en surten diferents brots (fillols), cadascun dels quals acabarà amb una espiga a l'estiu:





Dilluns 19 de febrer: aquell dia el temps va ser força ennuvolat amb núvols baixos però no hi va haver precipitacions a la nostra zona:




Dimecres 20 de febrer: el dia va ser força estable i tranquil, amb predomini del sol sobretot cap al nord del país. En aquesta imatge presa des del santuari dels Munts, a Sant Agustí de Lluçanès i mirant cap al nord, es pot veure des del massís del Port del Comte fins al Canigó:





Dijous 21 de febrer: el temps aquell dia va ser estable però amb força intervals de núvols baixos producte de l'elevada humitat ambiental. En aquesta imatge presa a mitja tarda es pot veure els núvols i les clarianes als altiplans prop de Conill:





Divendres 22 de febrer: el dia va començar estable però de cara a la tarda va anar augmentant la nuvolositat degut a la pertorbació que ens havia d'afectar a la nit:





Dissabte 23 de febrer: la nevada de la nit anterior havia deixat gruixos al voltant dels 5 cm a Calaf. Aquesta era la imatge que es veia a primera hora del matí des de les parts altes del poble:

 


Diumenge 24 de febrer: el dia s'ha aixecat més aviat serè, amb bona visbilitat i temperatures molt fredes, que han ajudat a conservar part de la neu caiguda el dia abans:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada