diumenge, 17 de febrer del 2013

Dades 17 de febrer de 2013

El temps avui ha estat força semblant al d'ahir, amb cel molt ennuvolat i nombroses boires matinals que s'han desfet ben ràpidament abans de migdia, quedant un dia mig ennuvolat amb molts núvols baixos i sense precipitacions, tret de plugims febles que han caigut al litoral al matí. Aquesta nit s'acabarà de tapat degut a l'entrada d'un front que no és massa actiu però que ens portarà molts núvols demà i alguna pluja feble. A mitjans de setmana tindrem un temps semblant al d'avui, amb cels mig ennuvolats, boires matinals i ambient temperat, i a partir de divendres ens podria afectar una pertorbació més activa, amb precipitacions i temperatures que tornarien a ser plenament hivernals.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes s'han mogut entre els 11 i 15ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 2 i 5ºC, amb vent fluix variable tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 13,0ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,4ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,4ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada