dilluns, 18 de febrer del 2013

Dades 18 de febrer de 2013

Avui el temps ha estat molt variable, amb predomini dels núvols i fins i tot alguns ruixats que han caigut al litoral a la tarda, febles o localment moderats degut al pas d'una feble pertorbació, i amb molt mala visibilitat provocada per la humitat ambiental, molt elevada. Aquesta nit i demà seguirà el mateix tipus de temps ennuvolat i amb risc d'alguna precipitació feble, mentre que de cara a demà a la tarda s'obriran algunes clarianes. Entre dimarts i dijous el temps serà més estable, i de cara a divendres ens afectaria una activa pertorbació, amb pluges i ambient més fred. Sembla que el cap de setmana tindrem una clara baixada de temperatures i no està clar si ens acabarà afectant una altra pertorbació, amb possibilitat de noves precipitacions de neu a cotes més baixes.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 9 i 12ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 4 i 6ºC, amb vent fluix del sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,7ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 0,8 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,6ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,3 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,6ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada