dimecres, 13 de febrer del 2013

Dades 13 de febrer de 2013

El temps avui ha estat ja ben estable, i això s'ha traduit en domini del cel serè i am algunes boires matinals, que s'han desfet abans de migdia en tots els casos. La situació general està dominada per un anticicló atlàntic que no és molt potent però que ens assegura estabilitat per tot el que queda de setmana, amb sol, cada vegada més boires matinals i núvols baixos, i temperatures en augment, sobretot les màximes. No es veuen canvis de temps importants almenys a una setmana vista.

Les temperatures d'avui han pujat una mica respecte a les d'ahir sobretot pel que fa a les màximes, amb valors entre els 9 i 13ºC, mentre que les mínimes s'han mantingut entre els 0 i -3ºC i amb una lleugera inversió tèrmica a la matinada. El vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,0ºC
T. Mínima: -1,5ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: -2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: -3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: -0,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: -2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,0ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada