dijous, 7 de febrer del 2013

Dades 7 de febrer de 2013

Avui hem tingut un dia semblant al d'ahir, amb alguns núvols poc importants i fortes ràfegues de vent, mentre que a la serralada pirinenca ha continuat nevant amb intensitat sobretot al matí i fins a migdia. A nivell general continuem inmersos en una entrada d'aire fred d'origen polar amb domini de vents del nord i nord-oest,  moderadament freds però molt secs a casa nostra. Per aquesta nit la previsió indica gelades generals i un cel que a poc a poc s'anirà tapant, i demà són possibles algunes nevades molt febles fora del Pirineu, tant al matí com a la tarda pel pas d'una petita bossa d'aire fred en alçada. De cara a dissabte i fins diumenge a la tarda el temps serà estable tot i que força fred, mentre que diumenge a la nit se'ns aproparà una nova pertorbació pel nord que portaria noves i importants nevades al Pirineu i ja veuríem de quina manera ens afectaria a la resta. Sembla clar que el fred continuaria almenys fins mitjans de la setmana vinent.

Les temperatures d'avui han estat notablement més baixes que no pas les d'ahir, i les màximes s'han situat entre els 3 i 9ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 0 i -4ºC, amb vent fort al matí i moderat a la tarda de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 4,1ºC
T. Mínima: -3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 2,9ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 5,1ºC
T. Mínima: -0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,4ºC
T. Mínima: -3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 8,9ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,1ºC
T. Mínima: -1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada