dilluns, 11 de febrer del 2013

Dades 11 de febrer de 2013

La situació meteorològica del dia d'avui ha vingut dominada pel temps variable, amb intervals de núvols tant al matí com a la tarda i cel més tapat al vespre, coincidint amb l'aproximació d'una petita bossa d'aire fred en alçada. En general hi ha hagut poques precipitacions tret de les nevades que un dia més han tornat a caure a la serralada pirinenca, i que han tornat a ser força abundants. La previsió ens indica alguns ruixats febles aquesta nit i que podrien ser en forma de neu a cotes bastant  baixes, tot i que serien molt poc importants. Per demà s'espera un temps variable, tot i que amb menys núvols que avui tret de la zona pirinenca on seguirà nevant, i amb continuació del vent intens i l'ambient fred. Dimecres el temps continuaria una mica insegur, amb vent encara i alguns núvols, i sembla que a partir de dijous s'imposa l'anticicló atlàntic, amb encalmament del vent, temperatura una mica més alta de dia i temps estable.

Les temperatures màximes d'avui s'han mogut a la nostra zona entre els 4 i 9ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 3 i -1ºC, amb vent moderat i algun cop fort de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,3ºC
T. Mínima: -0,7ºC
Precipitació: 0,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: 1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,1ºC
T. Mínima: 0,4ºC
Precipitació: 2,4 mm
Fenomens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada