divendres, 22 de febrer del 2013

Dades 22 de febrer de 2013

La situació meteorològica d'avui ha estat insegura, amb estones de cel tapat i algunes clarianes entre mig matí i primera hora de la tarda, i fins al moment actual no s'han observat precipitacions. Aquesta nit ens creuarà una pertorbació pel sud amb precipitacions que seran de neu a cotes baixes però que no sembla que hagin de ser massa quantioses, amb ambient molt fred. Demà al llarg del matí s'anirà enretirant aquesta pertorbació, amb obertura de clarianes i allunyament de les precipitacions cap a dins del mar, i a la vegada entrarà la part més freda d'aquesta situació, amb temperatures molt baixes i gelades intenses gairebé les 24 hores del dia. Diumenge sembla que el dia seria estable, amb alguns núvols i sobretot molt fred, amb noves gelades importants. Com a avanç per la setmana vinent, a partir de dilluns poc a poc la temperatura anirà pujant tot i que de fred en farà uns quants dies més encara, i podria haver-hi algunes precipitacions a mitjans i a finals de setmana.

Les temperatures màximes s'han donat a mig matí i abans de migdia i s'han assolit valors entre els 8 i 11ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 1 a 5ºC i s'estan donant ara a darrera hora, amb una certa inversió tèrmica a la matinada. Vent que ha bufat fluix amb algun cop moderat de direcció sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 10,4ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: 1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 7,9ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,2 mm
Fenomens observats: pluja, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada