dijous, 28 de febrer del 2013

Dades 28 de febrer de 2013

Avui el temps ja ha començat a canviar des de la matinada, quan s'ha tapat i fins i tot ha caigut algun ruixadet de neu granulada. El matí ha estat variable i a partir demigdia s'ha acabat  de tapar, amb pluges febles que anaven entrant des de llevant impulsades per la pertorbació que s'ha format al sud de la península. Aquesta nit i demà al matí plourà amb intensitat a la costa i molt més feblement a l'interior, ja que els vents de llevant a gregal no tenen prou humitat per portar-nos pluges importants. Demà al migdia ja s'allunyarà la pertorbació i el temps s'estabilitzarà de cara a dissabte i diumenge, amb temperatures suaus. Sembla que dimarts ens podria afectar una nova pertorbació, aquesta portaria pluges més generals.

Les temperatures avui han estat força fredes sobretot les màximes, amb valors compresos entre els 4 i 8ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els -1 i 3ºC, amb vent moderat o una mica fort de llevant-gregal (entre est i nord-est).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 5,7ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,3 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 7,0ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 6,6ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 3,7ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 1,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 7,7ºC
T. Mínima: 2,6ºC
Precipitació: 2,2 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,7ºC
T. Mínima: 1,1ºC
Precipitació: 0,4 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: -1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: glaçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada