dissabte, 2 de febrer del 2013

Dades 2 de febrer de 2013

El temps avui ha estat dominat per l'entrada d'aire fred d'origen polar que ens ha afectat des de bon matí, amb intervals de núvols tot el dia i petits ruixadets que han arribat a ser de neu de forma puntual i anecdòtica a migdia, mentre que les nevades al Pirineu han estat considerables. Aquest vespre i nit seguirà nevant a la zona pirinenca i amb força intensitat, aclarint de cara a demà, mentre que a la resta seguirà el temps poc ennuvolat i ventós, amb ambient notablement fred. De cara a la setmana vinent sembla que la temperatura puja entre dilluns i dimarts, per tornar a baixar força la resta de la setmana, amb fred intens.

Les temperatures d'avui han baixat una mica respecte a les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 8 i 12ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 0 i 5ºC, amb vent moderat i algun cop fort de mestral tot el dia, sobretot a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:9,2ºC
T. Mínima: 0,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 1,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,4ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,8ºC
T. Mínima: 0,9ºC
Precipitació: 0,2 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,2ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: 4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, pluja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada