dimarts, 26 de febrer del 2013

Dades 26 de febrer de 2013

Avui hem tingut un dia de nou bastant fred, tot i que a diferència de dies enrere, el temps ha estat pràcticament estable arreu del país i tant sol hi ha hagut alguns intervals de núvols molt poc importants, i sense cap precipitació enlloc. Aquesta nit tornarà a ser freda, amb cel serè i alguna boira puntual, i demà el dia s'aixecarà serè, o amb alguns núvols baixos cap a l'est del país. Cap a la tarda es començarà a acostar una pertorbació pel sud i aniran augmentant els núvols, amb alguna pluja feble al vespre. Per dijous i divendres es va confirmant una situació de llevant a tot el país amb pluges generals, abundants a l'est del país i més febles a ponent, sembla que a les nostres contrades serien moderades, i començaria nevant ja que l'aire seria fred al començament. El cap de setmana seria estable, amb sol, nombroses boires matinals i temperatures més suaus.

Les temperatures màximes d'avui han pujat respecte a les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 5 i 10ºC, mentre que les mínimes han baxat en general i s'han mogut entre els -4 i -8ºC, amb vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,0ºC
T. Mínima: -6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 6,4ºC
T. Mínima: -6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 6,9ºC
T. Mínima: -7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,7ºC
T. Mínima: -4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 10,5ºC
T. Mínima: -5,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 6,3ºC
T. Mínima: -5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 2,6ºC
T. Mínima: -4,0ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: glaçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada