dimecres, 20 de febrer del 2013

Dades 20 de febrer de 2013

Avui hem tingut un dia plenament estable, amb núvols baixos al matí que s'han desfet molt ràpidament, quedant un migdia i tarda ben assolellats arreu, amb no massa bona visibilitat i força humitat. Aquesta propera nit hi haurà boires freqüents a l'interior i que es desfaran ràpidament abans de migdia, i a la vegada començaran a augmentar els núvols degut a l'acostament d'una nova pertorbació que ens començarà a afectar de cara al vespre, amb algunes pluges febles. Divendres podria ploure a tot el país, si bé no sembla que les quantitats hagin de ser molt importants. Cal destacar que divendres a la tarda i vespre començarà a afectar-nos una massa d'aire molt freda continental, amb la qual cosa la cota de neu baixarà ràpidament i podríem veure nevar a la nostra zona el divendres al vespre i nit, i sobretot el dissabte al matí quan les temperatures hauran baixat amb més força. No es preveuen grans nevades però sí que podria quedar blanc a força indrets, i en alguns punts ser moderadament importants. Diumenge es preveu que el temps sigui estable però molt fred, amb temperatures de ple hivern.

Les temperatures màximes avui han pujat respecte a les d'ahir, i s'han mogut entre els 10 i 16ºC, mentre que les mínimes han baixat i han oscil·lat entre els 2 i -2ºC, amb una certa inversió tèrmica. El vent ha bufat molt fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: -1,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 13,3ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,9ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada