divendres, 1 de febrer del 2013

Dades 1 de febrer de 2013

Avui hem tingut un nou dia tranquil, amb boires matinals i intervals de núvols prims que  han anat desfilant pel cel com en dies enrere, tendint a augmentar més de cara a la tarda. De moment seguim sota l'efecte de l'anticicló, tot i que aquests nit ens creua un front que es mourà de nord-oest a sud-est escombrant-nos amb núvols a la nit, ruixats al nord del país i ràpida obertura de clarianes a la matinada, quedant demà un dia amb intervals de núvols, molt bona visibilitat i vent fort de mestral amb ambient molt més fred que en dies enrere. Nevarà amb ganes al Pirineu, particularment a la seva cara nord. Diumenge seguirà aquest ambient fred i ventós, malgrat que el vent a poc a poc anirà afluixant, i sembla que de cara a la setmana vinent tindríem continuació dels episodis del nord, amb ambient en general fred, dies de vent destacable però sense precipitacions a la nostra zona.

Les temperatures d'avui han començat a baixar pel que fa a les màximes, amb valors que s'han mogut entre els 10 i 16ºC i mínimes que s'han mantingut encara ben suaus, amb valors entre els 3 i 7ºC i inversió tèrmica ben marcada. El vent ha bufat fluix al matí i moderat a la tarda de ponent.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:10,1ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,1 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,7ºC
T. Mínima: 4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 10,1ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 13,1ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada