dijous, 14 de febrer del 2013

Dades 14 de febrer de 2013

Avui hem tingut un dia de nou ben estable, amb boires matinals i força intervals de núvols baixos al matí i de nou de cara al vespre, que no han portat cap conseqüència enlloc. La situació és dominada per un anticicló que ens anvia una massa d'aire humida que provocarà l'aparició de cada cop més núvols baixos sobretot al centre i est del país, boires matinals, molta humitat i fins i tot es podrien escapar quatre gotes el cap de setmana, mentre que a l'alta muntanya predominarà el sol amb temperatures agradables.

Les temperatures màximes d'avui han pujat respecte a les d'ahir i s'han mogut entre els 11 i 16ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 4 i -2ºC, amb una notable inversió tèrmica a la matinada. El vent ha bufat fluix de mestral, tot i que amb moltes estones de calma.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: -0,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: -1,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,4ºC
T. Mínima: 3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,6ºC
T. Mínima: -1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima: 3,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada