dissabte, 16 de febrer del 2013

Dades 16 de febrer de 2013

Avui hem tingut un dia totalment dominat per l'estabilitat, però amb la presència d'una massa d'aire molt humida, fet que ha provocat la presència de nombroses boires matinals, bancs de núvols baixos i fins i tot ha arribat a ploure lleugerament en punts del litoral. La previsió per aquesta nit i demà ens indica continuació del temps estable però amb molts núvols baixos sobretot a l'est del país. De cara a la propera setmana sembla que entre dilluns i dimarts ens afectarà una pertorbació feble amb algunes precipitacions poc importants, i potser avançada  la setmana tinguem precipitacions una mica més destacables, tot i que encara no està del tot clar com ens afectaran les pertorbacions que tindrem aprop nostre. Hi haurà molts dies ennuvolats i amb temperatures que, almenys els primers dies de la setmana, no seran gaire fredes.

Les temperatures d'avui han estat semblants a les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 11 i 15ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 1 i 3ºC, amb vent fluix de component sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,0ºC
T. Mínima: 1,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 11,5ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 11,4ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 3,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,2ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,9ºC
T. Mínima: 1,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada