diumenge, 24 de febrer del 2013

Dades 24 de febrer de 2013

Avui el temps ha estat força estable, amb domini del sol i alguns núvols que no han portat precipitacions a les nostres contrades, i tant sols ruixats de neu al Pirineu occidental i molt feblement al nord-est del país, amb bona visibilitat i baixa humitat producte del vent del nord-oest que ha bufat. La neu caiguda ahir es conserva més o menys bé a les obagues i en canvi ha desaparegut força de les zones més assolellades. La previsió ens indica temps estable en general, tot i que amb intervals de núvols i continuació de l'ambient fred, sembla que almenys la primera meitat de la setmana vinent continuarem amb temperatures ben baixes i no començarien a pujar clarament fins a finals de la propera setmana. No es preveuen canvis de temps importants, i tant sols entre dijous i divendres podria haver-hi alguns ruixats al litoral, vist a dia d'avui no sembla gran cosa. Potser a més dies sí que tinguem pertorbacions més actives però encara falta molts dies.

Les temperatures màximes d'avui han oscil·lat entre els 4 i 9ºC, mentre que les mínimes han baixat en picat i s'han mogut entre els -3 i -7ºC, i amb vent moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 6,3ºC
T. Mínima: -7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 4,9ºC
T. Mínima: -3,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 6,8ºC
T. Mínima: -3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,1ºC
T. Mínima: -6,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,2ºC
T. Mínima: -4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,6ºC
T. Mínima: -4,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 2,8ºC
T. Mínima: -2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: neu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada