dimecres, 6 de febrer del 2013

Dades 6 de febrer de 2013

El temps d'avui ha estat dominat per l'entrada d'aire freda del nord que s'ha iniciat aquesta matinada un cop s'ha allunyat el front que ens ha creuat aquesta matinada, i tal i com sol passar en aquests casos, el temps ha estat dominat pel sol, amb bona visibilitat i ventades de mestral. A la zona pirinenca les nevades han anat caient de forma feble a la cara sud, i més abundosa a la cara nord. Per demà la situació serà semblant, amb més fred ja que la massa d'aire freda s'intensifica i el vent seguirà bufant amb ganes. Divendres ens afectarà una pertorbació poc activa però que podria portar nevades febles a la nostra zona, mentre que dissabte i diumenge el temps serà més estable però amb fred notable. Les previsions a més llarg termini ens indiquen una continuació del fred per força dies més, sembla que de moment sense risc de nevades importants fora de la zona pirinenca.

Les temperatures d'avui han estat clarament més baixes que les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 4 i 10ºC i mínimes entre els 1 i -3ºC, amb vent que ha bufat moderat amb cops forts de nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:7,4ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: -2,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 8,7ºC
T. Mínima: -0,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 4,7ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: 0,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 7,2ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 11,1ºC
T. Mínima: 4,6ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boira, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada