diumenge, 10 de febrer del 2013

Fotografies de la setmana (4 a 10 de febrer de 2013)

Dilluns 4 de febrer: tot i que els darrers dies ha fet temperatures relativament suaus, la pràctica totalitat dels ametllers de les nostres contrades encara no han florit  i es troben en repòs hivernal, a diferència dels de terres més baixes que ja s'estan movent. Per exemple, aquest de Castellfollit de Riubregos:





Dimarts 5 de febrer: el temps aquell dia va ser molt estable i amb alguns intervals de núvols prims poc importants, amb visibilitat més aviat dolenta al matí i millor a la tarda, quan va començar a bufar vent de mestral:





Dimecres 6 de febrer: el dia va ser molt ventós i amb bona visibilitat, ja que l'aire era totalment sec. De tant en tant anaven circulant bandes de núvols pel cel a gran velocitat empeses pel fort vent del nord:





Dijous 7 de febrer: continuava l'ambient ventós i amb molt bona visibilitat, tal i com es veu en aquesta imatge des de Calaf a primera hora de la tarda:





Divendres 8 de febrer: el dia va ser més insegur, amb intervals de núvols i fins i tot quatre volves de neu que varen caure al vespre, tot plegat degut a un embossament d'aire fred que va creuar el país de nord a sud. Aquest era l'aspecte del cel a la tarda:




Dissabte 9 de febrer: de nou va tornar el temps estable, amb domini del sol i alguns núvols poc importants a zones de muntanya a la tarda, i de nou am bona visibilitat ja que bufava vent entre feble i moderat de mestral:





Diumenge 10 de febrer: el dia ha començat tapat de boira alta a la zona interior i amb vent encalmat, malgrat que a mig matí s'ha obert una mica el cel. Aquesta era la imatge a primera hora del matí:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada