dimarts, 12 de febrer del 2013

Dades 12 de febrer de 2013

Avui hem tingut un dia força serè, amb alguns núvols a primera hora i que s'han desfet molt ràpidament, i una jornada més amb vent de mestral que ha bufat fort, sobretot la nit passada, mentre que de dia ha anat afluixant a poc a poc sense arribar a desaparèixer del tot. Aquesta nit es presenta moderadament freda, amb algunes glaçades no massa importants i amb encara vent, mentre que demà podria haver-hi algunes boires a primera hora i el vent ja pràcticament encalmarà del tot. Els propers dies, pràcticament tot el que queda de setmana, tindrem temps estable, amb absència de vent, boires matinals cada cop més freqüents i intervals de núvols baixos que aniran apareixent a l'est del país.

Les temperatures d'avui han estat més altes que les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 6 i 11ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 2 i -2ºC, amb vent moderat de mestral, més intens al matí i més fluix a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,8ºC
T. Mínima: -0,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 10,2ºC
T. Mínima: 0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 6,5ºC
T. Mínima: -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 11,4ºC
T. Mínima: 2,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima: 0,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,7ºC
T. Mínima: -0,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada, gelada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada