dilluns, 25 de febrer del 2013

Dades 25 de febrer de 2013

El temps avui ha estat molt fred i dominat per núvols alts i mitjos al matí, i algunes ullades de sol a la tarda. De cara al vespre han crescut nuvolades sobretot a l'est del país amb alguns ruixats febles que han estat de neu en cotes baixes, i que podrien continuar a la nit i no es descarta que algun pugui arribar a la nostra zona de forma molt puntual i sempre de feble intensitat. Demà el temps ja serà més tranquil però ben fred, tot i que les  temperatures podrien pujar una mica. Dimecres continuaria el temps estable, i sembla que dijous ens podria afectar una pertorbació mediterrània, amb nevades en cotes baixes que es transformarien en pluges, que podrien ser abundants a l'est del país. Cal determinar quina serà la posició exacta de la pertorbació per veure l'abast de les possibles precipitacions entre dijous i divendres.

Les temperatures d'avui han estat ben fredes, amb màximes entre els 1 i 6ºC i mínimes entre els -1 i -5ºC, i amb vent moderat de mestral al matí i fluix de direcció variable a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 2,5ºC
T. Mínima: -4,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 4,4ºC
T. Mínima: -2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 5,3ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 0,9ºC
T. Mínima: -4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 6,0ºC
T. Mínima: -1,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 4,0ºC
T. Mínima: -3,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 5,4ºC
T. Mínima: -6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: glaçada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada