dimarts, 19 de febrer del 2013

Dades 19 de febrer de 2013

La jornada d'avui ha estat molt similar a la d'ahir des d'un punt de vista meteorològic, amb cels força ennuvolats tot i que amb algunes clarianes més a la tarda, mala visibilitat i força humitat. La situació segueix dominada per una pertorbació feble damunt nostre i de moment per demà el temps s'estabilitza transitòriament, amb més sol i nombroses boires matinals. De cara a dijous l'acostament d'una pertorbació més activa provocarà augment dels núvols i alguns ruixats al vespre o nit, que divendres es faran més extensos i abundants, amb un inici de baixada de temperatures. La incògnita és pel cap de setmana ja que, si bé sembla clar que hi haurà una baixada notable de temperatures, no es pot afirmar si la pertorbació que tindrem aprop ens afectarà i de quina manera. Si ens afectés, podríem tindre nevades a la nostra zona, però encara és massa aviat per fer un pronòstic, i segurament fins ben bé dijous no es podrà afinar amb més precisió.

Les temperatures d'avui han baixat pel que fa a les màximes i s'han assolit valors compresos entre els 7 i 12ºC, mentre que les mínimes han estat molt semblants a les d'ahir amb valors entre els 3 i 6ºC, amb vent fluix del sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 8,4ºC
T. Mínima: 3,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,1ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,6 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima: 4,0ºC
Precipitació: 0,4 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 7,3ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 10,6ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: boirina, rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada